Asiantuntevat ja monipuoliset matkailuvaunun ja matkailuauton huoltopalvelut - merkkiin katsomatta

Huolto ja varaosat

City-Caravan vastaa matkailuvaunun ja matkailuauton huollosta ja arvon mahdollisimman hyvästä säilymisestä. City-Caravanin valtuutettu Alde-, Clobecar-, Dometic-, Dethleffs-, LMC-, Sunlight-, Solifer-, Polar-, Thetford- ja Trumatic-huolto takaa, että huollossamme käytetään aina alkuperäisiä varaosia. Asiakkaanamme voit valita tarpeen mukaan myös muita matkailua helpottavia palveluita. Tervetuloa astetta palvelevampaan ja laadukkaampaan huoltoon.

Ota yhteyttä huoltoon

010 281 2255 tai 010 281 2250

Eteläkatu 3 53500 Lappeenranta

huolto@citycaravan.fi

Ma-pe 9-17

Muulloin soita: 0500 759 123

Hei, voisimmeko olla avuksi!

Tervetuloa caravan-huoltoomme – meillä saat aina henkilökohtaista palvelua. Jos et kuitenkaan juuri nyt pääse paikalle, voit pyytää tarjousta tai kysyä lisätietoa oheisella lomakkeella. Olemme yhteydessä viimeistään seuraavan arkipäivän aikana.

Ammattitaitoinen

City-Caravan tekee ammattitaidolla kaikkien matkailuajoneuvojen asunto-osaan liittyvät huollot ja  korjaukset.  Mekaanikkomme ovat koulutettuja ja heillä on pitkä alan kokemus. Vahinkotilanteissa City-Caravanin korikorjaamo palvelee sinua ammattitaidolla.

Lue lisää korikorjaamosta

luotettava vastuullinen

City-Caravan on valtuutettu Dometic-, Electrolux-, Trumatic-,  Alde-, Primus- ja Thetford-huoltoliike, sekä yksi kuudesta Truma-Partner-huolto- ja myyntiliikkeistä Suomessa. 

Truma partner-liike  

NopeaA huolenpitoA

Takuu ja varaosatoimitukset hoidetaan City-Caravanissa nopeasti suoraan valmistajien kanssa ammattimaisella otteella yhdessä suomalaisen ammattimaisen henkilökunnan kanssa.

City-Caravan Huolto- ja varaosapalvelut Merkkiin katsomatta

City-Caravan myy ja huoltaa valtuutettuna erikoisliikkeenä matkailuajoneuvoissa käytettäviä laitteita - onpa ajoneuvosi merkki esimerkiksi: Adria, Bürstner, Cabby, Carado, Cartago, Casa Car,  Chausson, Challenger, Clou, Concorde, Dethleffs, Elnagh, Eura Mobil, Fendt, Flair, Frankia, Globecar, Heku, Hobby, Hymer, Itineo, Kabe, Kafi, Karmann, Knaus, Laika, LMC, Matkaaja, Mc Louis, Miller, Mobilvetta, Morelo,  Münsterland, Pallas, Piccolo, Pilote, Poksi, Polar, Pössl, Rapido, Rimor, Riviera, Roadcar, Rotec,  Smålandia, Solifer, Sprite, Sterckeman, Sunlight, Sun Living, Sharky, Swift, Sävsjö, Tabbert, TEC, Tramobil,  Weinsberg, Weibbert tai Wilk.

Lämmin ja turvallinen

Hyvin huolletussa ajoneuvossa viihtyy koko perhe - kelistä riippumatta.

Huollettu jääkaappi toimii   

Vuosittain huolletussa jääkaapissa pakastinkin pitää jäätelön jäätelönä. 

Huoletonta lomamatkaa

Turvallinen koti mukavuuksilla - siitä nauttii koko perhe. Hyvää matkaa! 

Helppoa asiointia - kelloon katsomatta!

City-Caravan tarjoaa helpon pysäköintipaikan piha-alueella. Voit jättää ajoneuvosi huoltoon milloin vain. Lukitse huolella ajoneuvosi ja ethän jätä mitään arvoesineitä sisälle. Pudota avaimet sisäänkäynnin postiluukusta sisälle - katso viereinen kuva. Muistathan lukita myös matkailuvaunusi aisalukolla ja jättää siitäkin avaimen meille. Tervetuloa!              

   Tervetuloa!