Dethleffs-matkailuautot 2019

Dethleffs-matkailuajoneuvoja on valmistettu jo pian 90 vuotta. Suomessa merkin matkailuautokanta on ylivoimaisesti suurin. Tarjoamme uusiin Fiat-alustaisiin Dethleffs-matkailuautoihin 5 vuotta 100.000km Maximum Care Camper-palvelun veloituksetta.  

Valmistajan sivuille Dethleffs Facebookissa Lataa esite 2019   Lataa hinnasto 2019 Lataa esite Premium-autot  Lataa Premium-autohinnasto

Globebus Active

Dethleffsin kompaktein mallisarja soveltuu loistavasti niin kaupunkien kapeille kujille kuin mutkaisille maanteillekin – sisätilojen toimivuudesta ja mukavuudesta tippaakaan tinkimättä. Uudistuneen Globebus-malliston avarat ja viihtyisät sisätilat tekevät vaikutuksen jo ensi silmäyksellä.. 

Lue lisää

Trend

  Uusi Trend on ihanteellinen kaikille, joille paitsi sporttisuus, myös taloudellisuus on tärkeää. Trend-mallistossa yhdistyvät aito, viimeistelty Dethleffs-laatu, korkea varustelutaso ja sopiva hinta. Etuna mm. uusi kosteutta kestävä ja ilman puuta toteutettu Dethleffs Lifetime-Smart-lattiarakenne. Nukkumapaikkojen runsaus tekee Trend-malleista erityisen joustavia. Puoli-integroituihin malleihin saa lisävarusteena nostovuoteen, integroiduissa malleissa nostovuode on vakiona – näin käytettävissä on käden käänteessä lisää vuodepaikkoja. 

Lue lisää

Pulse 

Kun olet valitsemassa perheellesi uutta matkailuautoa – eli uutta perheenjäsentä – on luonnollista lähteä liikkeelle faktoista, luvuista ja mitoista. Mutta kaipaatko järkiperustelujen lisäksi vielä jotain muuta? Jotain kerrassaan sykähdyttävää? Valoa, harmoniaa ja selkeyttä? Siinä tapauksessa valintasi on Pulse. 

Lue lisää

Magic Edition

Ylellinen Magic Edition -mallisto lumoaa kaikki, jotka arvostavat matkailuautossa upeaa ulkonäköä ja korkealuokkaisia varusteita.Kuin taikuutta on myös se, että valitsemalla autosi Magic Edition -mallistosta voit säästää suorastaan satumaisia summia!

Magic Edition -malleissa monet muuten lisävarusteina saatavilla olevat varusteet ovat vakiona, kuten 190 l jääkaappi-pakastin, ohjaamon automaattinen ilmastointi, nahkainen ohjauspyörä, 16"-alumiinivanteet, upotetut ikkunat ja paljon muuta.

Lue lisää

Esprit Eighty Eight

Esprit-mallistossa yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla moderni muotokieli ja luksusluokan mukavuudet. Mukavuuteen kuuluvat myös erinomaiset talviominaisuudet: IsoProtect-Plus -kaksoispohjan ja vakiovarusteisiin kuuluvan nestekeskuslämmityksen ansiosta Esprit-mallisto toimii täydellisesti myös pakkassäillä. Ajoneuvon pitkän käyttöiän takaa kosteutta kestävä, täysin ilman puurakenteita toteutettu Dethleffs Lifetime-Plus -korirakenne. Jäätävän edullinen erikoismalli Dethleffsin 88-vuotisjuhlavuoden kunniaksi 
Tason nousun huomaa jo kromilla ja nahalla viimeistellyssä ohjaamossa, jossa mukavuutta lisää automaattinen ilmastointi. Mutta myös asunto-osassa on selvästi parempi varustelutaso kuin tämän luokan autoissa yleensä. Tutustu ja ihastu mallistoomme seuraavilla sivuilla! Tarkemmat tiedot Eighty Eight Edition -mallin houkuttelevista eduista löydät hinnastostamme ja Internetistä.

Lue lisää

XLI Premium

XL I avaa ovet ajoneuvomatkailun luksusluokkaan. Sisältä ja ulkoa täysin uudistunut, kahdella eri varustelutasolla saatava XL I täyttää vaativammankin matkailijan toiveet. XL I:ssä yhdistyvät luksusluokan laatu ja kestävyys sekä modernilta matkailuautolta vaadittava keveys.
Kosteutta kestävän korirakenteen erinomaisuutta täydentävät kevytrakennetekniikkaa hyödyntäen suunnitellut modernit asuntoosan kalusteet. Gourmet-keittiö, ylellisesti varusteltu iso pesu- ja pukeutumistila sekä mukava istuinryhmä panoraama-ikkunan äärellä tuovat laatua lomailuun.

Lue lisää