Dethleffs-matkailuautot 2018

Dethleffs-matkailuajoneuvoja on valmistettu jo 85 vuotta. Suomessa merkin matkailuautokanta on ylivoimaisesti suurin.

Valmistajan sivuille Dethleffs Facebookissa Lataa esite 28Mb Lataa hinnasto Lataa esite Premium-autot  Lataa Premium-autohinnasto

Globebus Active

Dethleffsin kompaktein mallisarja soveltuu loistavasti niin kaupunkien kapeille kujille kuin mutkaisille maanteillekin – sisätilojen toimivuudesta ja mukavuudesta tippaakaan tinkimättä. Uudistuneen Globebus-malliston avarat ja viihtyisät sisätilat tekevät vaikutuksen jo ensi silmäyksellä.. 

Lue lisää

Trend

  Uusi Trend on ihanteellinen kaikille, joille paitsi sporttisuus, myös taloudellisuus on tärkeää. Trend-mallistossa yhdistyvät aito, viimeistelty Dethleffs-laatu, korkea varustelutaso ja sopiva hinta. Etuna mm. uusi kosteutta kestävä ja ilman puuta toteutettu Dethleffs Lifetime-Smart-lattiarakenne. Nukkumapaikkojen runsaus tekee Trend-malleista erityisen joustavia. Puoli-integroituihin malleihin saa lisävarusteena nostovuoteen, integroiduissa malleissa nostovuode on vakiona – näin käytettävissä on käden käänteessä lisää vuodepaikkoja. 

Lue lisää

Advantage

Advantagessa nimi on enne, sillä valitsemalla matkailuauton Advantage-mallistostamme saat samalla hinnalla enemmän etuja: enemmän mukavuutta, turvallisuutta, käyttöikää ja nerokkaita ideoita! Vakiona tilava 142 litran jääkaappi, 70 cm leveä asunto-osan ovi keskuslukituksella ja todella reilun kokoinen istuinryhmä – sekä paljon muuta!
Jotta voisit nauttia näistä ominaisuuksista pitkään, Advantagesta löytyy ilman puuta toteutettu ja hyvin kosteutta kestävä Dethleffs Lifetime-Plus-korirakenne. Katto ja alapohja on suojattu lasikuitulevyllä ja korkealaatuinen XPS-foam-eriste eristää sekä kylmältä että kuumalta.

Lue lisää

Magic Edition

Ylellinen Magic Edition -mallisto lumoaa kaikki, jotka arvostavat matkailuautossa upeaa ulkonäköä ja korkealuokkaisia varusteita.Kuin taikuutta on myös se, että valitsemalla autosi Magic Edition -mallistosta voit säästää suorastaan satumaisia summia!

Magic Edition -malleissa monet muuten lisävarusteina saatavilla olevat varusteet ovat vakiona, kuten 190 l jääkaappi-pakastin, ohjaamon automaattinen ilmastointi, nahkainen ohjauspyörä, 16"-alumiinivanteet, upotetut ikkunat ja paljon muuta.

Lue lisää

Esprit

Uudessa Esprit-mallistossa yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla moderni muotokieli ja luksusluokan mukavuudet. Mukavuuteen kuuluvat myös erinomaiset talviominaisuudet: Uuden IsoProtect-Plus-kaksoispohjan ja vakiovarusteisiin kuuluvan Alde-nestekeskuslämmityksen ansiosta Esprit-mallisto toimii täydellisesti myös pakkassäillä. Ajoneuvon pitkän käyttöiän takaa kosteutta kestävä, täysin ilman puurakenteita toteutettu Dethleffs Lifetime-Plus -korirakenne.

Lue lisää

XLI Premium

XL I avaa ovet ajoneuvomatkailun luksusluokkaan. Sisältä ja ulkoa täysin uudistunut, kahdella eri varustelutasolla saatava XL I täyttää vaativammankin matkailijan toiveet. XL I:ssä yhdistyvät luksusluokan laatu ja kestävyys sekä modernilta matkailuautolta vaadittava keveys.
Kosteutta kestävän korirakenteen erinomaisuutta täydentävät kevytrakennetekniikkaa hyödyntäen suunnitellut modernit asuntoosan kalusteet. Gourmet-keittiö, ylellisesti varusteltu iso pesu- ja pukeutumistila sekä mukava istuinryhmä panoraama-ikkunan äärellä tuovat laatua lomailuun.

Lue lisää