Huolettomasti lomalle

Dethleffs-matkailuvaunuja on valmistettu jo 88 vuotta

Arist Dethleffs valmisti ensimmäisen matkailuvaunun Saksassa voidakseen ottaa perheensä mukaan työmatkalleen. 

Lataa esite 2019 Lataa hinnasto 2019 Uutuus Generation-hinnasto 2019 Uutuus Generation- esite 2019   Dethleffs-valmistajan sivuille

Kevyet Dethleffs-matkailuvaunut 2019

c'joy – Vähemmän on enemmän

Vähemmän painoa, halvempi hinta – vaunumatkailua parhaimmillaan. Näppärän c’joyn kanssa koet matkailun vapautta. Kompaktin kokonsa ja keveytensä ansiosta se soveltuu vedettäväksi myös pienemmälläkin henkilöautolla. Siitä huolimatta tilaa on mukavasti kahdelle tai useammallekin henkilölle. Ja tämä kaikki vielä mukavaan hintaan – ihana loma voi alkaa!

Lisää j`joy:sta

c'go – Aina valmiina lähtöön

c’go on vaunu, jolla tekisi mieli lähteä heti lomalle. Kokonaisvaikutelma on moderni ja raikas, sisustuksen voit valita neljästä pirteästä vaihtoehdosta ja lisäksi valittavanasi on useita erilaisia pohjaratkaisuja pienestä ja näppärästä aina tilavaan perhemalliin asti. Niinpä c’go soveltuukin ihanteellisesti nuorille pareille ja pienille perheille – eikä ihme, sillä kaiken lisäksi tämä matkakumppani on saatavilla todella houkuttelevaan hintaan! Milloin lähdetään?

Lisää c gosta

Coco – Ihastuttavan kevyt

Ensiluokkaista keveyttä: Uusi Dethleffs Coco, jonka paino on vaivaiset 708 kg, tekee lomailusta ihanan kevyttä. Sitä kehittäessämme yhdistimme matkailuvaunuosaamisemme tehokkaimmat ratkaisut. Lopputuloksena on aivan uudenlainen, ennennäkemätön rakenneratkaisu, joka perustuu kori-, pohja- ja seinärakenteiden täydelliseen yhteispeliin. Coco – kevyesti matkaan! 

Lisää Coco: sta

Ylemmän luokan Dethleffs-matkailuvaunut 2019

Camper - Täydellinen loma

Kattava vakiovarustelu, hyvät säilytystilat, monipuoliset pohjaratkaisut sekä laaja kokovalikoima tekevät Camperista ihanteellisen vaunumatkailun elämyksiä janoavalle. Camper on varusteltu ympärivuotiseen käyttöön, sillä vakiovarusteisiin kuuluu aina lattialämmitys ja isompiin malleihin myös nestekeskuslämmitys. Ja jotta matkanteko olisi huoletonta ja mukavaa, Camperissä on vakiona runsaasti nykyaikaisia turvallisuutta lisääviä komponentteja, kuten laadukas merkkialusta, Octagon-iskunvaimentimet ja AKS-varmuuskytkin.

Katso lisää

Nomad -Kokemus tuo varmuutta

Nomad on jo vuosien ajan ollut yksi asiakkaidemme suosikeista. Sen tyylikkäät sisätilat, kattava vakiovarustelu ja monet hienostuneet yksityiskohdat vakuuttavat vaativankin matkailijan. Etsitpä sitten kapeaa vaunua vedettäväksi tai suurta kaksiakselista lomakotia – Nomad tarjoaa laajan valikoiman huolellisesti suunniteltuja malleja kahdestaan matkustaville. Mutta myös yllätysvieraille järjestyy aina helposti nukkumapaikka.

Katso lisää

Generation Scandinavia- Pohjoismaiseen makuun

Dethleffsin GENERATION Scandinavia -erikoismallit on suunniteltu erityisesti Pohjoismaita varten. Niinpä vakiovarusteet on valittu niin mukavuuttasi kuin talvikäyttöäkin silmällä pitäen – ja myös design on huippuluokkaa. GENERATION Scandinavia -mallien kattavien vakiovarusteiden ansiosta saat rahoillesi vastinetta. Tutustu näiden valmiiksi varusteltujen vaunujen mahtaviin etuihin, joista niin kaksin lomailevat kuin myös perheet löytävät omansa. 

Katso lisää