Ominaisuuksia,  joita vain LMC 2019
maestro- ja Vivo-matkailuvaunu tarjoaa

LongLifeTecnology-korirakenne

Ylivoimaisesti markkinoiden paras - peräti 12 vuoden tiiviysturva: Puuvapaa korirakenne

https://citycaravan.fi/longlifetecnologie

Suomeen suunniteltu

Kaikkien vuodenaikojen olosuhteisiin - Espanjan auringon alla tai Kiilopään paukkupakkasissa.

Täynnä ominaisuuksia

Alde-nestekiertoinen lämmitys, jossa erisäätöinen nestekiertoinen lattialämmitys, automaattinen kaasupullonvaihtaja lämmityksellä ja etäkäytöllä.

Lähes kaikki vakiona

Mm: raikas- ja jätevesijärjestelmä jäätymättöminä lämpimässä, iso jääkaappipakastin (mallista riippuen), epäsuora valaistus, hyttysverkko-ovi, alumiinivanteet , led-valaistus, monitoimi-kaihdinverhot

LMC Premium Controls

Ohjaa ja valvoo muun muassa vaunun lämmitystoimintoja etäkäyttöisenä älypuhelimellasi, tai tabletillasi Maestro-malleissa. Melkoinen mukavuustekijä kun koti on lämmin tullessasi rinteen juurelle.

Ylemmän luokan matkailuvaunu - mutta silti varsin maltilliseen hintaan

Suomalaiseen makuun tyylikäs kodikas sisäilme, upeat kaluste- ja verhoilumateriaalit.  Maestro-mallit on asemoitu LMC:n ylimpään luokkaan, mutta silti hyvin maltilliseen hintaan. Vertaa mihin tahansa Pohjoismaissa valmistettuun matkailuvaunuun! 

       Maestro-vaunuhinnasto 2019
      Vivo-vaunuhinnasto 2019
 12 vuoden tiiviysturva
  LMC-valmistajan sivuille

12 vuoden
tiiviysturva

LMC STYLE

LMC Style - se edullisempi LMC mallisto

Verrattuna saman hintaluokan vaunuihin Stylessä huomio kiinnittyy tyylikkääseen valkoiseen sileään ulkopeltiin ja asunto-
osan laadukkaaseen työnjälkeen kalusteiden ja istuinryhmän verhoilujen viimeistelyssä. Ylivoimaista kilpailijoihin verrattuna on kosteutta hylkivä ja tukeva Long Life Technologie –korirakenne ja 12 vuoden tiiviysturva, jotka tekevät LMC-vaunusta turvallisen ja hintansa hyvin säilyttävän investoinnin. LMC Style on suunniteltu kolmen vuoden ajan matkailuun tai satunnaisesti matkailuvaunulla ”irtiottoja” tekeville.

LMC matkailuvaunuhinnasto 2019    LMC Style-sivustolle  LMC Style-matkailuvaunuhinnasto

Esimerkiksi LMC Style 450E 24.500€