City-Caravan tarjoaa aina edullisen ja joustavan osamaksurahoituksen

Parempi ajoneuvo kerralla

Kaikkiin uusiin ja käytettyihin ajoneuvoihin kiinteä korko on vain 2,35%, perustamiskulu 190€ ja tilinhoito 9€/kk. 

Rahoituksemme tarjoaa Matalan kynnyksen nousta uuteen matkailuautoon tai -vaunuun

City-Caravanissa rahoituksen matala kynnys mahdollistaa nousta suoraan ykkösluokan uuteen matkailuajoneuvoon. Osamaksukaupassa sen tekee sinulle City-Caravan yhteistyössä parhaiden kumppaniensa kanssa.

  Santander Consumer Finance Oy 
  Resurs Bank Ab

Lähetä yhteydenottopyyntösi!

  Toteuta unelmasi 

  osto-rahoituksella

  City-Caravan OSTORAHOITUS

  Santanderin Ostorahoitus on kortiton rahoitustuote, jolla voit hankkia sinulle sopivalla kuukausierällä niin pienet kuin suuremmatkin ostokset. Ostorahoitus antaa sinulle mahdollisuuden jaksottaa kulujasi pilkkomalla suurempi kertaostos pienempiin eriin. Ostorahoituksen kiinteän koron ja kuukausierän ansiosta tiedät aina etukäteen, mitä hankinnastasi maksat. Voit rahoittaa hankintasi joko kokonaan tai vain osan siitä. 

  Tätä on Santander Ostorahoitus:


  •Kortiton rahoitustuote
  •Ei vakuuksia eikä takaajia
  •Lainasumma 300€-40000€
  •Avausmaksu aina 0 €
  •Kiinteä korko
  •Maksuaikaa jopa 7 vuotta
  •Laskutus kuukausittain tasaerissä
  •Lainan voi maksaa takaisin aikaisemmin ilman lisäkuluja


  Kuinka haen rahoitusta? Klikkaaalla olevasta taulukosta ostokseesi tarvitsemaasi summaa ja täytä hakemus. Hakemuslomake avautuu uuteen selainikkunaan. Tunnistautumista varten tarvitset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen. Luottopäätöksen saat nopeasti ja pystyt myös allekirjoittamaan sopimuksen sähköisesti. Ennakkopäätös kannattaa hakea tarpeeksi suurelle summalle, jotta se kattaa hankintasi koko hinnan. Lopullinen lainasumma vahvistetaan myyjäliikkeen toimesta toteutuneen kauppasumman mukaisesti. Ennakkohakemus ei sido mihinkään tai edellytä ostamista.

  CITY-CARAVANISSA VOIT MAKSAA MYÖS HUOLLOT, VARAOSAT JA TARVIKKEET LASKULLA TAI OSISSA

  JOPA 30-60 PÄIVÄN KOROTON JA KULUTON MAKSUAIKA

  Maksa ostoksesi kätevästi osissa ja voit valita itse kuukausierän suuruuden. Luoton voit hakea helposti kotona etukäteen alla olevalla hakemuksella tai tehdä hakemuksen paikan päällä liikkeessämme. Luotonantaja on Resurs Bank AB. 
  Ostoksen teon yhteydessä sinun ei tarvitse maksaa mitään. Lasku hankinnastasi toimitetaan kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon. Saat aina 30-60 päivää kulutonta ja korotonta maksuaikaa. Voit halutessasi jakaa ostosumman pidemmälle maksuajalle ja valita useista eri maksuvaihtoehdoista – lue lisää alareunan linkeistä. Saatuasi luottopäätöksen sähköpostiisi 24 tunnin kuluessa, ota henkilöllisyystodistuksesi mukaan. Tulostamme lopullisen luottosopimuksen sekä varmennamme hankintasi. Tutustu eri maksuvaihtoehtoihin ja tiliehtoihin ennen luoton hakemista alla olevista linkeistä.

  Lataa tiliesite
  Avaa hakemus
  Yleiset tiliehdot
  Erityiset tiliehdot

  City-Caravan - astetta parempi rahoituspalvelu - aina!

  Yllä linkeistä voit tehdä rahoitushakemuksen suoraan verkossa milloin vain. Mikäli sinulla on kysyttävää rahoitusaiheista, soita 0500 759123 tai tule käymään myymälässämme tai lähetä kauppiaalle sähköposti: tapio.hirvonen@citycaravan.fi